Информация за наематели

Информация за наематели


Ако си търсите имот, който да наемете (квартира, гараж, офис или търговски обект), можете да се възползвате от следните възможности:

1. Потърсете обява от собственик

Обявите от собственик са най-полезната услуга на "Рeални наеми". Това са обяви, проверени от наши колеги (за актуалност и истинност на данните), публикувани директно от наемодатели с техните контакти и съдържащи богата информация: снимки, адрес, геокоординати, описание на обекта и т.н.

Обява от наемодател Примерна обява от собственик

2. Публикувайте обява като наемател

"Rent for real" ви предлага възможност да публикувате обява като наемател. Използвайте формата на сайта, за да я създадете.

Напишете няколко думи за себе си, които биха заинтригували наемодателя. Например: "работеща жена - непушач", "две момчета - студенти", "младо семейство" и др.

Попълване на форма Споделете какво търсите

Опишете жилището, което търсите и в кои квартали. Ако търсите жилище в няколко квартала, избройте ги със запетая. Добавете своите изисквания, ако имате специфични такива, например "след освежаващ ремонт", "на висок етаж", "с опция за домашен любимец" и др.

Съвет: Имайте предвид, че колкото по-рестриктивни са вашите изисквания, толкова по-малко наемодатели могат да се свържат с вас. И обратното: ако не поставите никакви изисквания, има шанс да ви изгубят времето с огледи на имоти, от които нямате нужда.

3. Потърсете в раздел "Разни"

Обявите в раздел "Разни" са в суров, необработен вид предимно от хартиени обяви, флаери, от обекти. Възможно е, сред част от тях да има и обяви от брокери, но често това е оказано в самата обява. Въпреки това, те не са за подценяване, защото предоставят ценна информация за хората, които спешно търсят да наемат имот.

Обява от Кауфланд Примерна обява от "Кауфланд" в раздел "Разни"