Кои сме ние?

Екипът

Екипът, създал "Реални наеми" (Rent for real), включващ инженери, ИТ специалисти и специалисти в други бизнес сфери, е мотивиран да постигне успех в сферата на онлайн обявите за недвижими имоти.

Всеки от нас има години опит зад гърба си в професионалната си сферата, като сред нас можете да откриете старши специалисти - надеждни и отговорни професионалисти, на които можете да се доверите.

Целта ни

Изпълнени сме с ентусиазъм да възвърнем доверието на хората в интернет обявите за недвижими имоти.

Самите ние също сме изпитвали затруднения да открием желаната квартира в сайтовете за обяви, коствайки ни ценно време, нерви и пари. Знаем, че не сме единствените попадали в подобна ситуация, и си дадохме сметка, че имаме уменията и можем да се преборим с този проблем и да ви предоставим достоверната информация, от която имате нужда. За това създадохме услугата "Реални наеми", с която се надяваме да помогнем на всички хора, търсещи или отдаващи жилище под наем, слагайки край фалшивите обяви в интернет.

Какво се крие зад идеята ни?

Кое е основното, върху което сме се средоточили в нашият продукт?

Доверието! Както и достоверната и изчерпателната информация!

Ние вярваме, че доверието е най-важното нещо, над което специалистите във всеки бизнес трябва да се средоточат. Качеството, а не количеството! И с помощта на малко иновативност и отдаденост, тази идея е готова да се превърне в реалност.