Информация за наемодатели

Информация за наемодатели

Имате имот, който искате да отдадете под наем? Можем да ви помогнем в това начинание. Предлагаме ви:

1. Потърсете от списъка с наематели

"Rent for real" предоставя възможност на хората, търсещи имот под наем, да се регистрират и да споделят какво точно търсят.
Можете да потърсите в списъка за наемател, който да отговаря на вашите изисквания и вашият имот да отговаря на неговите изисквания.

Обява от наемател Примерна обява от наемател

2. Публикувайте обява като собственик на имот

В случай, че не намерите наемател от списъка с потенциални такива, ви предлагаме да публикувате обява за имота, който предлагате за наемане. Имайте предвид, че трябва да сте собственик, а не брокер. Всяка информация, която ще се публикува, ще бъде проверена от наши колеги.

"Rent for real" предлага следните два варианта за публикуване на обява:
  • Сами си създайте обява

    Използвайте формата на сайта, за да създадете обява.
    Снимайте имота, качете снимките, попълнете данните и създайте обявата.

    Така създадена тя няма да е онлайн, докато не се свържете с наш колега - регистратор, който да дойде на място и да потвърди данните от нея. Едва тогава, след като е верифицирана, обявата ще бъде публикувана на сайта. Използвайте нашите контакти, за да се свържете с нас.

  • Ние ще ви създадем обява
    Свържете се с нас в самото начало, чрез нашите контакти и се уговорете с наш колега регистратор, който ще дойде на място и ще създаде обявата, което включва да се качат снимки в сайта и да се попълнят съответните данни за имота, като по този начин ще се гарантира достоверността на обявата. След това ще публикува обявата и тя ще бъде видима на сайта.

3. Публикувайте обява като брокер

Въпреки, че основната идея на "Rent for real" е да предоставя обяви от собственици, смятаме, че голяма част от обявите на брокерите, също могат да са от полза на нашите поребители. Ето защо позволяваме и на брокери да публикуват своите обяви в раздел "Разни" само с уговорката, че изрично упоменат комисионната, която очакват да получат в замяна на услугите си. По този начин цялата информация по наемането на подобен обект ще е налична и няма да има скрити условия ("между редовете").
Обявите в раздел "Разни" позволяват качването само на 1 снимка!

Попълване на форма Предложете имот като брокер